Skip to main content

Kontorelev

Kontorelev med speciale i administration – Til privat virksomhed i hjertet af København.

Vi har fokus på at give dig plads til at udvikle dine faglige, personlige og sociale kompetencer, og til at få omsat din teoretiske viden til praksis. Gennem din elevtid, specialiserer du din uddannelse, således at du får en kontoruddannelse med speciale i privat administration med dybdegående kendskab til en bred vifte af service og administrative opgaver.

Du får tildelt egne opgaver og ansvarsområder, samt en elevansvarlig kollega. Vi arbejder i et team af fire fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med i hverdagen.

Eksempler på daglige opgaver:

  • Mødebooking
  • Salg af Halbergs produkter
  • Tasteopgaver
  • Tilbud og ordrebehandling
  • Kvalitetssikring
  • Fakturering
  • Kundeservice på mail og telefon

Læs mere om virksomheden her: www.halbergs.dk

Personlige og faglige kvalifikationer
Du er en imødekommende person, som motiveres af at yde god service til de personer, som du igennem dit arbejde kommer i kontakt med. Du skal både kunne trives med rutineopgaver, der kræver, at du har fokus på detaljer og kvalitet samt være fleksibel, da der ofte kommer uventede opgaver. Det er vigtigt, at du er god til at skabe overblik over egne opgaver og har en generel administrativ og talmæssig forståelse.

Stærkt sammenhold
Vi har et stærkt sammenhold, både på hovedkontoret, og på tværs af virksomhedens øvrige afdelinger. Vi ses jævnligt til sociale arangementer som fx. middage, fredagsbar o.l. Desuden kan vi tilbyde daglig frokostbuffet, massageordning, og sundhedsforsikring.

Løn under elevtid: 23.000 kr.
Mødetid: 08:00-16:00 eller 09:00-17:00
Opstart: Snarest muligt

Adgangskrav
Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i privat administration dvs. EUX, HHX eller anden studentereksamen suppleret med HGS/EUS-forløb. Desuden skal du beherske dansk flydende i både skrift og tale.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale til lisa@halbergs.dk. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Udfyld ansøgning