papirisolering hulmur halbers

Professionel isolering af etageadskillelse med papiruld

Få isoleret din etageadskillelse med papiruld. Det sikre en bedre boligkomfort uden træk fra loftet/gulvet imens det gør varmeregningen mindre. Papiruld er også en af de bedste isoleringsmaterialer til at fjerne lyd der kan gå igennem etagerne.

Isolering af etageadskillelse foregår på den måde at der bliver boret nogle huller i gulvet, eller noget af gulvet tages op, hvorefter at der bliver blæst papiruld ind i etageadskillelsen. Når opgaven er færdig, lukkes gulvet eller loftet igen.

garanti

Livstids garanti

Vi giver livstidsgaranti på vores isoleringsarbejder og vores isoleringsprodukter. 

papirisolering spar penge halbers

Priser på isolering af etageadskillelse

Send prisforespørgsel
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skriv dit post nr.
Invalid Input

halbergs thumps up

Derfor skal du vælge Halbergs

Vi er certificeret
Halbergs er certificeret hos CBI Danmark. Dette er din garanti for at vi kan rådgive og vejlede samt er fagligt klædt på til at udføre isoleringsopgaver.

Du er vores bedste ambassadør
Når vi har udført en opgave på din bolig, er det vigtigt for os at du er tilfreds, så du altid varmt kan anbefale os videre til andre.

Vi rydder op efter os

Vi kender det alle sammen, håndværkeren har lavet arbejdet, men der er byggerod og beskidt. Det skal du ikke være nervøs for når du vælger Halbergs. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med det arbejde vi udfører. At hulmursisolere er et beskidt arbejde, derfor sørger for vi for alle dine indgange til huset er pæne og rene, når vi er færdige.

question halbergs

Spørgsmål og svar angående isolering af etageadskillelse

Her finder du en række spørgsmål og svar omkring isolering af etageadskillelse. Kan du ikke finde svaret på det spørgsmål du søger, så kontakt os endeligt på tlf.: 86518005, eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Er du i tvivl om du kan isolere i din etageadskillelse?

Hvis du er i tvivl om du har hulrum i din etageadskillelse der kan efterisoleres, kan du få en gratis og uforpligtende undersøgelse af os. 

Hvor langt tid tager det at efterisolere i etageadskillelsen?
Alt afhængigt af hvor stor en bolig der skal isoleres, tager det gerne fra en halv dag til en hel dag.

Er papirisolering godt til isolering af etageadskillelse?
Ja det er rigtigt godt. Det kan blæses ind direkte i etageadskillelsen og isolerer rigtigt godt imens det også er støjdæmpende. 

Hvad hvis der er andet isoleringsmateriale i min etageadskillelse?
Det er muligt at trække det andet isoleringsmateriale ud hvis det er nødvendigt, men der kan også sagtens efterisoleres med papiruld imens det er der, hvis det f.eks. er isolerinsbats som ikke ligger helt tæt.

Når man skærer hul i etageadskillelsen, hvordan ser det så ud bagefter?
Hvis man laver huller i et gulv vil man kunne se det bagefter. Derfor indgår vi også dialog med dig om, det ikke er bedre der er nogle gulvbrædder der bliver taget op istedet for. Alternativt kan man gå ind via loftet, men dette skal så males igen, før det ser helt pænt ud.

Kan man bruge boligen imens der isoleres i etageadskillelsen?
Ja, du kan bruge boligen som du plejer når arbejdet udføres.