house halbergs

Professionel efterisolering af skunk

Rigtig mange skunke er ikke isoleret særligt godt. Oftest er de kun isoleret med 100 mm. Derfor kan det være en rigtig god idé at få efterisoleret sin skunk, så der ikke trækker kold loft ind boligen.

Skunke kan være meget forskellige fra bolig til bolig. Er det en lille skunk, kan det betale sig at fylde skunken op med papirisolering. Er skunken større, bygger vi en ny inderværk, som vi fylder op og presser med papiruld, så vi opnår en optimal isolering.

garanti

Livstids garanti

Vi giver livstidsgaranti på vores isoleringsarbejder og vores isoleringsprodukter. 

papirisolering spar penge halbers

Priser på isolering af skunk

Send prisforespørgsel
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skriv dit post nr.
Invalid Input
halbergs thumps up

Derfor skal du vælge Halbergs

Vi er certificeret
Halbergs er certificeret hos CBI Danmark. Dette er din garanti for at vi kan rådgive og vejlede samt er fagligt klædt på til at udføre isoleringsopgaver.

Du er vores bedste ambassadør
Når vi har udført en opgave på din bolig, er det vigtigt for os at du er tilfreds, så du altid varmt kan anbefale os videre til andre.

Vi rydder op efter os

Vi kender det alle sammen, håndværkeren har lavet arbejdet, men der er byggerod og beskidt. Det skal du ikke være nervøs for når du vælger Halbergs. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med det arbejde vi udfører. At hulmursisolere er et beskidt arbejde, derfor sørger for vi for alle dine indgange til huset er pæne og rene, når vi er færdige.

question halbergs

Spørgsmål og svar angående efterisolering af skunk

Her finder du en række spørgsmål og svar omkring efterisolering af skunk. Kan du ikke finde svaret på det spørgsmål du søger, så kontakt os endeligt på tlf.: 86518005, eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Hvad er en skunk?

Hvis du har en førstesal på din bolig, er skråvægge, har du også en skunk. Skunken er det yderste i din bolig på førstesalen og er oftest trekantet.

Hvor langt tid tager det at efterisolere en skunk?
Det kommer an på hvor stor skunken en, men fra en halv dag til en hel dag.

Er papirisolering godt til efterisolering af skunk?
Det er glimrende at benytte papirisolering til efterisolering af skunken. Med papirisolering kan man nemlig også blæse ned i etageadskillelsen så man sikre der ikke er fodkoldt på første salen efter man har isoleret skunken.

Hvad hvis der er andet isoleringsmateriale i skunken?
Det er intet problem, vi isolerer blot udenpå - så du får en øget isoleringsevne.

Kan man besigtige skunken efter der er efterisoleret?
Det kommer an på hvordan der er efterisoleret. Hvis hele skunken er blevet fyldt op kan man ikke. Hvis skunken er tilstrækkelig stor, og der er bygget en væg derinde til isoleringen, kan man sagtens.

Bliver boligen beskidt når der efterisoleres skunk?
Ja, det kan den godt blive, når der blæses papirisolering ud. Men vi har vores egne støvsugere med og gør rent efter os.

Kan man bruge boligen imens der efterisoleres skunk?
Ja, det kan man sagtens.