Loftisolering

Boligejere, der får loftisoleret deres bolig, kan spare flere tusinde kroner årligt på varmeregningen.

3 gode grunde til at få loftisolering

 • Spar penge på varmeregningen

 • Din bolig stiger i værdi

 • Du får et bedre indeklima

Gratis tjek af loftisolering

Vi anbefaler at få et gratis energitjek af dit loft.

Tast din adresse herunder og se ledige tider, og book online.

Husk, vi har 90 dages prisgaranti
læs mere her.

Se udførsel af loftisolering

4 gode grunde til
at vælge Halbergs

Vi planter i samarbejde med Plant Et Træ, et træ for hver gang en kunde vælger Halbergs.

Vi får gode anmeldelser på Trustpilot, og vores kunder anbefaler os.

Vi er medlem af Byg Garanti, og vores medarbejdere er på dansk overenskomst.

Vi har uddannede energivejledere fra teknologisk institut.

Se hvad det koster
at få loftisolering

Udfyld formularen herunder, så sender vores system automatisk en pris med det samme.

4 gode grunde til
at få loftisolering

Spar penge
Med en isolering får du et lavere varmeforbrug, og kan derved sparer 1000-vis af kroner.
Få håndværkerfradrag
Du får et stort økonomisk tilskud i håndværkerfradrag, når du får loftisoleret din bolig.
Mindre træk og kulde
Med en loftisolering vil hele din bolig få et bedre indeklima, og mindre træk fra loftet.
Øger værdien på boligen
Med en bedre isolering stiger din bolig i værdi, den dag den måske skal sælges.

Hør hvad vores kunder siger

Peter


Peter har fået hulmursisoleret sin bolig, hør hvad han siger om Halbergs.

Mads


Hør hvordan Mads’ oplevelse har været, da han fik hulmursisoleret af Halbergs.

Christian


Hør hvordan Christians oplevelse er omkring Halbergs og hulmursisolering.

Thomas


Hør hvad Thomas synes, om den loftisolering Halbergs har udført.

Lær os bedre at kende


En loftisolering der virker!

Vi er en certificeret professionel isoleringsvirksomhed, som er eksperter i loftisolering.

Varme stiger opad. Derfor er det vigtigt, at dit loft er isoleret korrekt og tilstrækkeligt, så varmen ikke forlader din bolig. Mange ældre boliger har kun 100 – 200 mm isolering på loftet, hvilket ikke er tilstrækkeligt til at holde på varmen. For at få den bedste varmeøkonomi og indeklima, er det en rigtig god idé at investere i isolering af dit loft. Vi anbefaler altid minimum 400 mm isolering på loftet for at opnå maksimal varmebesparelse og komfort.

Der kan være sket det på dit loft, at den eksisterende isolering er blevet trykket ned, i forbindelse med opbevaring af diverse genstande på loftet, andre vedligeholdelsesarbejder eller lignende, som gør at den isolering du har idag ikke fungerer optimalt.

Med en loftisolering fra Halbergs sørger vi for, at din gangbro på loftet bliver hævet, der bliver sat vindplader rundt ved dit tag, så vi sikre den korrekte ventilering på loftet. Derudover bliver der blæst isolering ud i den tykkelse som du ønsker – på den måde vil du få et bedre indeklima, mindre varmeregning og din bolig værdi vil stige når din bolig er loftisoleret efter nuværende standarder.

For hver kunde der vælger Halbergs, bliver et træ plantet

I samarbejde med Plant et Træ, planter vi et træ for hver kunde der får udført arbejde hos Halbergs. Vi forventer at plante over 3.000 træer om året.

Så vælger du Halbergs til at arbejde på din bolig, bliver der plantet et træ på baggrund af din beslutning. Dette træ vil optage co2 straks når det bliver plantet, og mange år ude i fremtiden.

Vi kan isolere med alle typer isolering

Halbergs er en uafhængig autoriseret isolatør, som kan isolere med alle typer isolering. Eksempelvis:

 • Stenuld fra Rockwool eller Paroc
 • Glasuld fra Isover eller Knauf
 • Papiruld fra Isocell eller anden producent
 • EPS med grafit fra Isopearl eller anden producent

Vi giver 15 års garanti

Halbergs giver 15 års garanti på arbejdet, når du får udført en loftisolering. Det betyder, at skulle det vise sig, at der er mangler i isoleringen, så kommer vi igen og retter op på det uden yderligere omkostninger.

Jo mindre CO2, der bliver udledt, jo bedre er det for miljøet

Som de fleste ved, står vi i dag overfor store klimaudfordringer skabt af CO2 udslip grundet menneskets livsstil. Ved at foretage en loftisolering vil du mindske dit CO2 udslip betydeligt og derved gøre dit hjem mere miljørigtig. For at gøre det mere spiseligt, har vi opstillet nogle eksempler med udgangspunkt i de 3 store livsstilssyndere nemlig bilforbrug, flyrejser og kødproduktion.

Hvis dit loft er 150 m2, og du i forvejen har en beskeden isolering på 100 mm, og herefter får foretaget en loftisolering på 400 mm, vil dit CO2 forbrug formindskes pr. år med, hvad der svarer til:

Bil
Du sparer mere end 1 køretur tur/retur fra København til Tyrkiet i CO2-udledning

Fly
Du sparer mere end en flyvetur tur/retur fra København til Firenze i CO2-udledning

Kød
Du sparer, hvad der svarer til 160 højrebsbøffer i CO2-udledning

Du kan altså formindske dit CO2 aftryk betydeligt hvert år ved at få foretaget en loftisolering.
Vælger du at isolere med granulat, får du ikke kun den mest optimale isoleringsløsning, du vælger også den miljørigtige løsning, da vi anvender granulat fremstillet af 97% genvendt materiale.

Papirisolering, som egentlig er cellulosefibre, er et isoleringsmateriale, der fremstilles af aviser, som findeles i flager eller stykker til granulat.

Granulatet belaster miljøet betydeligt mindre end de mere kendte isoleringsmaterialer i selve produktionen af materialet. Ved anvendelse af granulat ved isolering opnår du en af de bedste isoleringer, og du anvender en miljørigtig løsning.

*Ovenstående beregninger er vejledende, og kan ændre sig fra bolig til bolig og år til år, alt afhængtigt af temperatur, vindforhold og brugsmønstre i den enkelte bolig.

Vi er en certificeret professionel isoleringsvirksomhed, som er eksperter i loftisolering.

Varme stiger altid opad. Derfor er det vigtigt, at dit loft er isoleret korrekt og tilstrækkeligt, så varmen ikke forlader din bolig. Mange ældre boliger har kun 100 mm isolering på loftet, hvilket ikke er tilstrækkeligt til at holde på varmen. For at få den bedste varmeøkonomi og indeklima, er det en rigtig god idé at investere i isolering af dit loft. Vi anbefaler altid minimum 400 mm isolering på loftet for at opnå maksimal varmebesparelse og komfort. 

Der kan være sket det på dit loft, at den eksisterende isolering er blevet trykket ned, i forbindelse med opbevaring af diverse genstande på loftet, andre vedligeholdelsesarbejder eller lignende, som gør at den isolering du har idag ikke fungerer optimalt.

Med en loftisolering fra Halbergs sørger vi for, at din gangbro på loftet bliver hævet, der bliver sat vindplader rundt ved dit tag, så vi sikre den korrekte ventilering på loftet. Derudover bliver der blæst isolering ud i den tykkelse som du ønsker – på den måde vil du få et bedre indeklima, mindre varmeregning og din bolig værdi vil stige når din bolig er loftisoleret efter nuværende standarder.

Spørgsmål og svar angående loftisolering

Vi har her listet de mest spurgte spørgsmål og svarene på dem – men finder du ikke svaret på det spørgsmål du har, så kontakt os endelig på tlf.: 86518005 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig.

Kan mit loft efterisoleres?
Langt de fleste lofte kan efterisoleres. Kontakt os, så kommer vi ud og besøger dig og giver et uforpligtenede tilbud på isolering af dit loft.

Hvad med min gangbro, hæves den?
Når vi udfører en isolering, hæver vi også din gangbro, så du stadigvæk kan inspicere loftet.

Hvad med min loftslem, den er jo ikke høj nok så?
Vi sørger for, at der bliver bygget en kasse rundt om din loftslem, så dens højde passer til, hvor meget isolering der er på dit loft.

Kan jeg stadigvæk opbevare ting på mit loft?
Ja, det kan du sagtens. Hvis du ønsker det bygger, så vi gerne afsats hylder til dig på dit loft, efter vi har lavet isoleringen.

Er det rigtigt at det også modvirker skadedyr på loftet?
Ja, papirisolering på loftet modvirker også skadedyr som eksempelvis mus og rotter.

Kan man bruge boligen imens der loftsisoleres?
Ja, du kan sagtens være hjemme og benytte boligen, imens vi isolerer dit loft.

Få energitilskud og håndværkerfradrag til din loftisolering

Hos Halbergs har vi styr på de tilskud du kan få, når du forbedrer din bolig.

Energitilskud
Der gives et energitilskud, når du forbedrer din boligs energiforbrug. Vi har stort kendskab til disse tilskud, og når du vælger os, guider vi dig til, hvordan du selv indhenter dit energitilskud, så du får så meget som muligt.

Professionel håndtering af energitilskud
Når du skal indhente energitilskud angiver vi antal m2 vi har energioptimeret, og hvordan vi har energioptimeret dem. Dette vil til enhver tid fremgå på de papirer, du efterfølgende modtager af Halbergs ApS.

Håndværkerfradrag
Vi sørger for at alle de fakturaer vi skriver, overholder kravene til håndværksfradraget, så det er nemt for dig at bruge fakturaen fra Halbergs til dit håndværkerfradrag.

Ofte stillede spørgsmål om loftisolering

Vi har mange års erfaring med loftisolering, og har på den måde opnået stor viden inden for emnet. Den viden vil vi meget gerne dele med dig. Derfor har vi nedenfor svaret på nogle af de typiske spørgsmål, der opstår ifm. en loftisolering.

Hvad er en loftisolering?

En loftisolering fungerer i princippet lige som en dyne, der ligger over dit hus. Den sikrer, at den varme luft inde i huset ikke forsvinder op igennem loftet og taget og dermed ud af huset. Og da varme netop stiger opad, er det særlig vigtigt, at have en god loftisolering.

Typisk er der allerede isoleret i et vist omfang på dit loft eller i din tagkonstruktion, og en loftisolering vil derfor bestå i at forbedre den eksisterende isolering. Har du et tomt loftrum med synlig isolering, kan isoleringen foretages ved at lægge et ekstra lag isolering direkte oven på det eksisterende. Enten i form at isoleringsbats (isoleringsmåtter), isoleringsruller eller som løst granulat, der kan sprøjtes ud over loftet.

Hvis ikke du har et tilgængeligt loftrum, måske fordi du har førstesal på dit hus, så skal loftisoleringen ind og ligge i rummet mellem tagpladerne og loftbrædderne. Sådan en isolering kan enten foretages indefra ved at flytte loftet ind i huset og dermed skabe et rum til isolering på indersiden af loftbrædderne. Alternativt kan et ekstra isoleringslag lægges på udefra i forbindelse med udskiftning af taget.

Uanset om den ekstra isolering pålægges inde- eller udefra, så kan man isolere enten ved at blæse granulat ind i hulrummet eller ved at lægge isoleringsbats ind.

Tomt loftrum isoleret med papirisolering. I midten af loftet er der bygget en gangbro, så man kan bevæge sig rundt på loftet.

Hvilke typer materiale isolerer bedst?

Størstedelen af varmen i et hus slipper ud, fordi det ledes fra den varme indersiden af mure og lofter til den kolde yderside. Forskellige materialer har forskellig evne til at lede varmen. Et materiales varmeledningsevne angives med en λ–værdi (udtales lambda-værdi). I et materiale med en høj λ–værdi bevæger varmen sig hurtigere igennem end i et materiale med en lille λ –værdi.

Mere præcist siger λ –værdien, hvor meget energi pr sekund (målt i Watt [W]) der bevæger sig igennem en kvadratmeter af en 1 meter [m] tyk mur ved en temperaturforskel på 1 grad (målt i Kelvin [K]) på hver side af muren. Ønsker man en mur, der er god til at isolere mod varmetab, skal man altså sikre sig en mur med en lav varmeledningsevne (lille λ–værdi).

Aluminium har en varmeledningsevne på 220 W/mK, og har derfor en høj varmeledningsevne. Tager man til gengæld beton, har det en λ –værdi på omkring 1 W/mK. Det betyder at beton leder varmen 220 gange dårligere end aluminium, eller set fra et isoleringsperspektiv, så isolerer beton 220 gange bedre end aluminium. Moderne isoleringsmaterialer har λ–værdier helt ned til 0,025 W/mK, hvilket er 40 gange bedre isoleringsevne end beton, og hele 8800 gange bedre end aluminium.

Inden for de forskellige typer af isoleringsmaterialer svinger varmeledningsevnen også en smule. De bedst isolerende materialer har som nævnt en λ–værdi helt ned på 0,025 W/mK, hvorimod det dårligst isolerende materiale har en λ–værdi på op til 0,1 W/mK. Dvs. at det bedst isolerende materiale isolerer 4 gange bedre end det dårligste. De mest populære isoleringsmaterialer har en λ–værdier på omkring 0,038 – 0,042 W/mK.

Ligningen i figuren kaldes varmeledningsligningen. Den fortæller os, hvordan vi minimerer den varme (q), som sliper ud af huset. Hvis λ–værdien i isoleringen er lille, og tykkelsen af isolering (xiso) er stor, så bliver varmen ud af huset (q) lille.

Hvilken type isolering skal jeg vælge?

Overordnet set kan man vælge to forskellige typer isolering til lofter. Enten isolerer man ved at lægge sammenhængende isolering i form af isoleringsbats eller isoleringsruller, eller også blæser man isolering ind i form af løst granulat.

Granulat
Fordelen ved granulatet er, at det lægger en tæt sammenhængende dyne af isolering ud over loftet. Samtidig udfylder det eventuelle sprækker, fejl og mangler i det gamle underliggende lag isolering, og det pakker sig tæt omkring spær, skorstene og andre forhindringer. Granulat blæses ud over loftet, og er derfor hurtigt at lægge ud.

Fast isolering
Vælger man i stedet for at efterisolere med isoleringsbats eller ruller, står man over for et væsentligt større arbejde, idet battene skal bæres op på loftet og enkeltvis lægges/rulles ud. Derudover er der risiko for, at der opstår utætheder i isoleringen, der hvor isoleringsbattene mødes. Ligeledes vil et isoleringsbat ikke udfylde huller og sprækker i den gamle underliggende isolering, som granulatet vil gøre det.

Hurtigst med granulat
Da det tager længere tid at lægge den sammenhængende isolering ud end at blæse det granulerede isolering op, skal man også påregne større udgifter til timer for evt. hjælp fra håndværkere til at udføre opgaven.

Isoleringsmåtter eller isoleringsbats har svært ved at lukke helt tæt i overgange og op af konstruktioner. Med tiden har det tendens til at falde sammen, og dermed danne endnu større sprækker, hvilket medfører, at den varme luft kan strømme ud af huset via sprækkerne.

En loftisolering med papirisolering fylder alle huller og sprækker ud i den gamle underliggende isolering. Derudover pakker den sig helt tæt op af forhindringer og konstruktioner, og danner et tæt lag isolering henover loftet. Langs kanten af loftet, lige under spæret, sættes en vindplade, som holder papirisoleringen på plads og sikrer ventilation til loftrummet.

Skal jeg vælge isoleringen med den mindste λ–værdi?

Man kan fristes til at tænke, hvorfor man ikke altid vælger det materiale med den mindste λ–værdi. Udfordringen er, at det ikke er alle typer isoleringsmateriale, der kan bruges over alt. I dag er de bedst isolerende materialer lavet af faste plader af størknet skum, som er fyldt af en særlig gas med meget lille varmeledningsevne. Sådanne plader bruges primært i nybyggerier, da de er svære at tilpasse allerede eksisterende, ældre lofter. Hvis det handler om at isolere en allerede eksisterende hulmur, er man nødt til at bruge granuleret materiale, der kan blæses ind i muren.

Derudover er prisen en vigtig faktor. Nogle materialer er væsentlig dyrere end andre eller dyrere at montere. I følgende eksempel kan det f.eks. betale sig at vælge den isolering med den dårligste (= højeste) λ–værdi:

Eksempel
Tager man isoleringsmateriale #1 med en λ–værdi på 0,035 W/mK til 4000kr/m3, kan man opnå den ønskede isoleringseffekt ved at lægge 100 mm dette materiale på sit loft. Et alternativt isoleringsmateriale #2 med en λ–værdi på 0,04 W/mK kan fås til den halve pris på 2000kr/m3. Vælger man i stedet isoleringsmateriale #2 og lægger et 14 % tykkere lag af dette (114mm) (100%*(0,04-0,035)/0,035 = 14%), så opnår man samme isoleringsevne som hvis man havde valgt isoleringsmateriale #1. Men det kun 14% dyrere at opnå samme isoleringsevne med materiale #2, hvorimod prisen er dobbelt så høj ved anvendendelse af isoleringsmateriale #1.

Hvis man i ovenstående eksempel i stedet havde skulle isolere en hulmur, så havde der ikke været plads til at lægge et tykkere lag isolering, og det havde derfor ikke været muligt på denne måde at opnå samme isoleringsevne som med det dyre produkt. Den tid det tager at lægge isolering kan også være en faktor i det valg man træffer. Hvis det billigere produkt i ovenstående eksempel f.ek.s tog væsentligt længere tid at lægge op, og man skal betale for timerne for at få udført arbejdet, er det ikke sikkert at det billige produkt havde været den bedte løsning.

Hvilke typer isoleringsmaterialer findes der?

VarmeIsoleringsForeningen (VIF) udgiver årligt en oversigt over alle medlemmernes isoleringsprodukter og deres tekniske egenskaber. Nedenfor ses en liste over de overordnede grupper af isoleringsprodukter og deres λ–værdi:

Papirisolering
Papirisolering er fremstillet af genbrugsaviser, som er kværnet til små fine fibre. Cellulose er det primære byggemateriale i planter, og er det materiale, der bruges i fremstillingen af papir. Derfor omtales papirisolering også som cellulosefibre. Papirisolering er under fremstillingen blevet blandet med borsalte, som gør at papirisolering ikke kan brænde.

Papirisolering kommer som granuleret materiale, og er derfor nemt og hurtigt at blæse ud på et loft. Derudover har det den fordel, at det pakker sig tæt omkring alle konstruktioner og forhindringer på loftet. λ–værdi på 0,039 W/mK.

Papirisolering når det er lagt ud på loftet.

Mineraluld
Mineraluld er en fællesbetegnelse for produkterne Glasuld, Stenuld, Rockwool, Knauf og Isover, som alle er baserede på smeltet sten eller glas, der er slynget til tynde tråde og derefter limet sammen. Mineraluld fås både som faste plader og måtter, og som løst granulat. λ–værdi på 0,030-0,043 W/mK.

Ekspanderet perlite
Perlite er et vulkansk materiale, som under kraftig opvarmning udvider sig op til 20 gange. Efter ekspanderingen står man tilbage med små hvide perler på omkring 5-6 mm, som fungerer rigtig godt som løst isoleringsmateriale. Palite fås kun som granulat, ikke som faste plader eller måtter. Ekspanderet palite kan blæses ind i både hulmure og ud på lofter. Perlite har den fordel, at det ikke kan brænde. Ulempen ved perlite er, at det støver meget. λ –værdi på 0,042 W/mK.

Flamingo
Omtales i fagsprog som ekspanderet Polystyren, og nogle gange som Celleplast. Flamingo som isolering anvendes ofte til isolering under gulve i terrænplan, og er gennem tiden også blevet anvendt i hulmure. Flamingo har brandklasse F, hvilket er meget dårligt. Hvis flamingo anvendes til andet isolering indvendigt i bygninger, er der krav til at det skal beskyttes mod brand. λ–værdi på 0,031-0,041 W/mK alt efter om det kommer som løs granulat eller som sammenhængende plader.

Letklinker
Letklinker omtales ofte som lecakugler, hvilket er et af de navne det forhandles under. Lecakugler findes som isoleringsmateriale i mange hulmure, men skiftes ofte ud til f.eks. papirisolering, da lecakuglerne har en lav isoleringsevne. λ–værdi på 0,095 W/mK.

Celleglas
Celleglas er baseret på en blanding af genbrugsglas og kul, som skummes op og størknes, så der opstår en masse små isolerede celler inde i materialet. Materialet anvendes primært i store byggerier, og ikke i almindelige enfamilieshuse. Celleglas er væsentligt dyrere end mineraluld. λ–værdi på 0,036-0,050 W/mK.

Andre moderne isoleringsprodukter, som kun anvendes i store nybyggerier er phenolbaseret skumisoleringsplader (Fenolskum) med en λ–værdi 0,018-0,021 W/mK, og PIR-skum med en λ–værdi 0,022-0,026 W/mK.

Hvis ikke du får isoleret, fyrer du for gråspurvene. Og det er penge lige ud af vinduet.

Hvorfor skal jeg isolere mit loft?

Der er flere gode grunde til, at du skal isolere dit hus så godt som muligt. På det personlige plan vil du opnå en besparelse på din varmeregning. Det betyder kort og godt, at du efter nogle år, når besparelsen på varmeregningen har tjent udgiften til isolering hjem, vil begynde at spare penge.

Derudover giver en bedre isolering et bedre indeklima. Det gør det, fordi en god isolering reducerer risikoen for fugt i huset væsentligt. Og da fugt på sigt kan føre til skimmelsvamp, er en grundig isolering af huset derfor vigtigt for indeklimaet.

På det kollektive plan har Danmark en vision om at blive uafhængig af fossile brændstoffer inden år 2050. Det har vi, fordi vi som nation har en målsætning om at minimere vores CO2 udslip, og dermed forhindre markante klimaforandringer. Derudover ønsker man at øge danskernes forsyningssikkerhed, og gøre vores økonomi mindre sårbar over for svingninger i olie- og gasprisen.

Overordnet set er der to veje til at gennemføre denne omlægning af energisystemet. Man kan øge andelen af vedvarende energi, eller man kan reducere forbruget af energi gennem energieffektiviseringer. Da næsten 40% af energiforbruget i Danmark går til energien i bygninger, er der meget at hente ved at reducere energiforbruget i husene gennem isolering.

Hvordan ved jeg, om jeg har behov for en loftisolering?

Bygningsreglementet foreskriver, at din loftisolering skal have en U-værdi på højest 0,12 W/m2K. U-værdien fortæller, hvor meget energi, der forsvinder ud igennem isoleringen pr m2 ved en temperaturforskel på 1 grad mellem indersiden og ydersiden af isoleringen.

For at beregne U-værdien for din loftisolering skal du kende tykkelsen af isoleringsmaterialet og materialets varmledningsevne (den såkaldte lambda-værdi). Har du f.eks. 175 mm mineraluldsisolering (med lambda-værdien 0,037 W/mK) på dit loft, kan du bruge varmeledningsligningen til at beregne din U-værdi:
U-værdi = 0,037 W/mK* 1grad/0,175m = 0,21 W/m2K.

Det giver altså en U-værdi, der er for høj i forhold til, hvad der er påkrævet af bygningsreglementet. Det viser sig, at man skal have hele 300mm isolering på loftet for at nå ned på en U-værdi, der svarer til denpåkrævede på 0,12 W/m2K.

I forbindelse med en loftisolering bygger vi både en gangbro og en kasse omkring din loftlem. Kassen sikrer, at isoleringen ikke falder ned i huset, når du åbner din loftlem.

Kan der være krav til at efterisolere?

Ja – Bygningsreglementet foreskriver, at du skal efterisolere dit loft, hvis du renoverer dit tag eller din tagetage. Det gælder dog kun, hvis en efterisolering kan betale sig. Bygningsreglementets definition på om det kan betale sig, er beregnet på følgende måde:

(Årlig besparelse i kr. X Levetiden af isoleringsmaterialet) / Investeringens pris.

Hvis dette tal er større end 1,33, kan efterisoleringen betale sig, og det er dermed et krav, at du skal foretage efterisoleringen.

Hvordan udføres en loftisolering?

En loftisolering kan enten udføres ved at fjerne den eksisterende isolering og derefter lægge en helt ny isolering fra bunden. Alternativt kan du vælge at få fyldt ny isolering oven på det gamle. Den bedste fremgangsmåde afhænger af tilstanden af den gamle isolering. Hvis den er faldet sammen eller er ufuldstændig, kan det være en god ide at få udskiftet den med det samme.

Den gode nyhed er, at hvis man vælger at efterisolere med f.eks. papirisolering i form a granulat, som kan blæses op på loftet, sikrer man at alle mellemrum og mangler i den gamle isolering vil blive fyldt ud. På den måde slipper man for at fjerne den gamle isolering.

Papirisolering kan blæses direkte ud på loftet, hvor det danner et tæt sammenhængende isolerende lag ud over loftet. Det smarte ved at isolere med granulat er, at det udfylder mangler og huller i den gamle underliggende isolering, og det lægger sig helt tæt op af spær og andre forhindringer.

Kan jeg få tilskud til en loftisolering?

Ja, I 2019 kan du få et fradrag på op til 12.200 kr. pr. person i husstanden. Dog gælder fradraget kun udgifter til arbejdslønnen, ikke for materialerne. Fradraget er på 26%, så med en udgift på f.eks. 12.200 kr sparer du 3.192 kr i skat.

Betalingen af udgifterne skal foregå elektronisk (dankort, MobilePay, netbank (ikke med kontanter), og du skal gemme en kvittering for det udførte arbejde.

Kan jeg bruge mit loft efter en isolering?

Når vi udfører en loftisolering, vil laget af isolering i de allerfleste tilfælde være tykkere efter isoleringen, end før isoleringen. Derfor hæver vi den nuværende gangbro, så den passer med højden af det nye lag isolering. Vi sikrer os derudover, at der er 5 cm luft mellem gangbroen og toppen af isoleringen, så der kan komme luft ind under gangbroen. Har du ikke allerede en gangbro, så bygger vi en til dig.

Du kan færdes på gangbroen, men ikke på isolering, da den ødelægges, hvis du betræder den. Har du brug for mere plads at bevæge dig på end gangbroen, kan der i tillæg til gangbroen bygges en platform til evt opbevaring.

Inden papirisolering blæses ud på loftet, bygger vi en gangbro, som man kan færdes på uden at træde i isoleringen.

Hvornår skal man isolere loftet?

Har du besluttet dig for at skulle isolere, er det bare med at få det gjort hurtigst muligt. Hvis du skal vælge mellem forskellige tidspunkter på året, så er det bedste at undgå varme dage, da arbejdet i loftrummet dermed kan blive umenneskeligt varmt.

Hvor lang tid tager det at få lavet en loftisolering?

For et typisk parcelhus med et loftareal på omkring 150m2, kan der bygges en ny gangbro og isolereres i løbet af en enkelt arbejdsdag.

Derfor skal du vælge Halbergs

Vi er certificeret
Halbergs er certificeret hos CBI Danmark. Dette er din garanti for at vi kan rådgive og vejlede samt er fagligt klædt på til at udføre isoleringsopgaver.

Du er vores bedste ambassadør
Når vi har udført en opgave på din bolig, er det vigtigt for os, at du er tilfreds, så du altid varmt kan anbefale os videre til andre.

Vi rydder op efter os

Vi kender det alle sammen; håndværkeren har lavet arbejdet, men der er byggerod og beskidt. Det skal du ikke være nervøs for, når du vælger Halbergs. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med det arbejde, vi udfører. Derfor rydder vi op efter os og gør rent, hvor vi har arbejdet.

Halbergs giver prisgaranti på udvalgte produkter/ydelser

Det skal være trygt at vælge Halbergs, derfor giver vi prisgaranti – så får du et billigere tilbud, matcher vi prisen. Vilkårerne for prisgarantien kan ses herunder:

Sammenlignelige virksomheder

 • Medlem af anerkendt garantiordning, eksempelvis Dansk Byggeri, og derved under Byg Garanti ordningen.
 • Alt arbejde udføres af medarbejdere under dansk overenskomst med 3F.
 • Virksomheden har minimum leveret to årsregnskaber med positivt resultat – din sikkerhed for de kan levere garantien. 

Sammenlignelige produkter/tilbud

 • Ydelsen der udføres skal specificeres, så det tydeligt kan ses om det er samme services der leveres. 
 • Produktet/tilbuddet skal være tilgængeligt for alle at købe.

Hvornår gælder prisgarantien

 • Prisgarantien gælder i 90 dage, fra den dato der fremgår af din ordrebekræftelse.
 • Prisgarantien gælder kun på tilbud der er på max 50.000 kr. eller derunder.

Vi giver prisgaranti på flg. produkter:

 • Loftisolering
 • Hulmursisolering
 • Isolering af skunk
 • Fliserens
 • Udskiftning af loftlem

Klar til dialog?

Ring til os på 86 51 80 05 eller tryk på knappen "Kontakt mig".

Kontakt

Halbergs ApS
CVR: 36684224
Vesterbrogade 39, 1. sal
1620 København V

Tlf.: 86 51 80 05
@: kontakt@halbergs.dk

Vi udfører arbejde her:

 • Sjælland
 • Lolland-falster og møn
 • Fyn
 • Trekantsområdet i Jylland